x

Kiss Kiss Kiss spiller til BMX Supercross World Cup

Kiss Kiss Kiss spiller til BMX Supercross World Cup

I maj kårer BMX-branchen årets verdensmester i den særlige Supercross-kategori, og traditionen tro vil der også undervejs være både koncert og dj.

Arrangementet foregår i dagene 7. og 8. maj, og på finaledagen vil man kunne opleve det danske rockband Kiss Kiss Kiss, der netop i marts har udgivet deres debutalbum til fire stjerner i GAFFA. Sidst vi anmeldte gruppen live, var til Spot Festival sidste år, hvor de spillede på Officersscenen, og fik fire stjerner af Simon Høgh:

"Der blev spillet, så det sprøjtede - man kunne se at de havde glædet sig, fornøjede sig med at spille og gjorde deres bedste. Der var hverken selvhøjtidelighed, selvtilstrækkelighed eller attitude at spore. Bare drenget entusiasme og spilleglæde. Og det var forfriskende".

Sidste år var det den særlige BeMyeX-konstellation, bestående af flere af dansk rocks største navne, der spillede til mesterskabet. Deres koncert bestod af fire sæt, hvorimellem en dj trådte til og sørgede for opblødning til trommehinderne.

Ud over mesterskabsløbene vil der på finaledagen også være freestyle BMX-opvisning og mulighed for, at festens børn kan få en tur på en af de tohjulede.

Det hele kan opleves ved Københavns BMX klub, Ved Slusen 2 i dagene 7.-8. maj, og programmet udvides løbende på www.bmxcopenhagen.com

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA