x

Hatesphere holder audition

Hatesphere holder audition

Hatesphere er netop kommet tilbage fra deres amerikanske tour med The Black Dahlia Murder, Obscura og Augury, men de har allerede planer om en ny tour hinsides Atlanten. Inden de drager af sted, skal de dog have fundet en ny forsanger, og det gør de via en audition 24.-25. april i København.

Bandet har flere auditions planlagt, men for at få flere muligheder i spil, lægger de nu en audition ud til offentligheden. Hele Danmark skal have mulighed for at deltage er meldingen, men dog har gruppen en række krav, man skal opfylde for at kunne komme i betragtning.

For det første skal man være musikalsk. Som Hatesphere selv udtrykker det, skal du altså kunne synge, skrige og growle. Derudover skal man være bevidst om, at bandet ofte turnerer, og derfor vil man skulle kunne "leve i en bus i lange perioder med en håndfuld ildelugtende hoveder."

En anden ting, bandet forventer, er "hårdt arbejde og uendelig dedikation." Du skal altså kunne vie dit liv til arbejdet med musikken, repræsentere et stærkt talent og en uknækkelig viljestyrke.

Besidder du disse egenskaber, kan du sende en mail med emnet "sanger" med alle relevante informationer til [email protected]. Alle tilmeldte vil få besked om mødetidspunktet, der vil ligge d. 24. eller 25. april.

Udover den fortstående USA-tour byder efteråret og vinteren på en stribe koncerter rundt om i Europa, og så følger bandets ottende studiealbum i 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA