x

Pato varmer op for La Coka Nostra

Pato varmer op for La Coka Nostra

Når den amerikanske hardcore-gruppe La Coka Nostra, der blandt andet består af tidligere medlemmer af hedengangne House Of Pain, atter skal spille i Danmark, vil opvarmningen blive varetaget af Pato, kendt fra White Pony og duoen Trolle//Siebenhaar.

Pato arbejder i øjeblikket på hele to udgivelser i eget navn, men det er ham en ære at tage en pause fra indspilningerne for at varme op for netop La Coka Nostra. På arrangørernes Facebook-side udtaler Pato om de kommende koncerter:

"Jeg mødte min første kæreste til en House Of Pain koncert i '94 på Roskilde Festval, så hvad ville være mere passende end at supporte denne nye H.O.P.-konstellation i netop Roskilde?"

Pato er dog ikke bare med i Roskilde, men også dagen inden i Odense. Her vil han formodentlig byde på lidt fra sin soloalbumdebut, "Music For Early Birds & Nighthawks", der kom på Jokerens Flamingo Records i 2006. Siden har han også udgivet nyt med White Pony og Trolle//Siebenhaar, og dermed haft hele tre sange som P3s uundgåelige. Dertil har han også været rundt og spille på allandsens festivaler i sommerdanmark.

La Coka Nostra-kooncerterne arrangeres af hiphopklubben The Takeover, og de kan opleves sammen med Pato på disse datoer:

15. april kl. 20.00 – Posten, Odense
16. apri kl. 20.00  – Gimle, Roskilde

Billetter på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA