x

Scissor Sisters på vej med nyt album

Scissor Sisters på vej med nyt album

Til sommer kommer der endeligt nyt fra New York-bandet Scissor Sisters, hvis sidste album, "Ta-Dah" udkom for fire år siden. Det kommende udspil bærer titlen "Night Work" og ramer butikkerne i slutningen af juni.

Glam-popperne Scissor Sisters kom først i vælten ved årsskiftet 2003-2004 med deres neonlysende gentænkning af Pink Floyds "Comfortably Numb", der var b-siden til deres første single "Electrobix". Nummeret blev råspillet i England, og blev af Pete Tong udnævnt som "Essential New Tune" på Englands Radio 1.

Scissor Sisters begyndte deres vej mod stjernerne på New Yorks spillesteder med deres nærmest teatralske liveshows, inden de i begyndelsen af 2004 tog på Europaturne, i forbindelse med udgivelsen af deres første, selvbetitlede, debutalbum.

Og så begyndte det at gå stærkt, blandt andet med opvarmningsshows for Duran Duran, i forbindelse med deres singlehit "Take Your Mama Out". Senere spillede bandet koncerter med deres forgænger i det løsslupne, Elton John, og på store festivaler rundt omkring, inklusive Roskilde Festival.

I 2006 udgav de deres album nummer to med singlen "I Don't Feel Like Dancin" der strøg direkte ind på hitlisterne, og ramte nummer ét i England. Gruppens andet album, "Ta-Dah" faldt dog ikke i helt så god jord hos GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, der skrev: "Anden omgang af homo-disko-festen en let skuffelse," og gav pladen tre stjerner – to mindre end GAFFA gav debuten. Om den nye plade falder i GAFFAs smag, må tiden vise.

Her er det kommende albums indholdsfortegnelse:

01 "Night Work"
02 "Whole New Way"
03 "Fire With Fire"
04 "Any Which Way"
05 "Harder You Get"
06 "Running Out"
07 "Something Like This"
08 "Skin This Cat"
09 "Skin Tight"
10 "Sex and Violence"
11 "Night Life"
12 "Invisible Light"

Du kan allerede nu høre en snigpremiere på albummets afslutningsnummer "Invisible Light" på bandets hjemmeside, inden singlen "Fire With Fire" er ude den 20. juni, og selve albummet, "Night Work", kommer på hylderne den 28. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA