x

HEALTH klar med ny remix-plade

HEALTH klar med ny remix-plade

Der er nyt på vej fra californiske HEALTH, mere eller mindre i hvertfald, for det drejer sig egentlig ikke om nye numre, men nye fortolkninger af numrene på 2009-udspillet "Get Color". Pladen har fået en ansigtsløfting og electro-insprøjtning fra en lille hær af udefrakommende kunstnere, eksempelvis Tobacco, Crystal Castles og Gold Panda. Der er dog også en enkelt helt ny single at finde på udspillet, "USA Boys", der er mixet af produceren Alan Moulder (Nine Inch Nails, Depeche Mode, Them Crooked Vultures, m.fl.).

Det er ikke første gang, HEALTH forsøger sig med en remix-plade, for to år siden lavede de "HEALTH//DISCO", og nu forsøger de sig med "DISCO2". I pressematerialet beskrives nyskabningen som "et elektronisk mesterværk", så det kunne tyde på, at den i forvejen electronica-inspirerede støjrock får et ekstra nøk op ad elektro-skalaen i denne ombæring.

Annonceringen af det nye materiale er naturligvis ganske gode nyheder for dette års Roskilde Festival-gængere, for HEALTH blev i starten af marts bekræftede som optrædende. Med det nye materiale i bagagen skulle der altså være god mulighed for at høre nogle helt nye versioner af "Get Color", i stedet for kun en genopfriskning af bekendtskabet.

"DISCO2" udkommer i Danmark mandag den 5. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA