x

At The Jimmy’s holder fest igen

At The Jimmy’s holder fest igen

Traditionen tro fyrer MC Jimmieees ugentlige 20-kroners hiphopklub At The Jimmy's op for en gang fed rap på Huset i Magstræde, og næste gang bliver torsdag 15. april.

Denne gang er der tre artister på plakaten, og her finder vi blandt andet Stilen R Profilen, der i 2007 gjorde comeback med ep'en "Metroprofitropolis". Stilen R Profilen dukkede første gang op i den danske hiphopverden i 1995 under navnet Svamp Gangsters. Sangen dengang hed "Funky Junkie", og rygtet vil vide, at den skæring siden er blevet et undergrundshit på beværtninger i det indre vesterbro.

Siden medvirkede de blandt andet på "Stop Volden", udgav to albums, og altså comeback-ep'en "Metroprofitropolis" fra 2007. Gruppen består af de tre rappere Dissy Dis, Dane D og Pel, og produktionssiden leveres af Scratchmagic, Cars10 og Sonny EP.

Guldgruppen er de to rappere Yogi og Rasmus Modsat. Duoen er en del af hiphopkollektivet Echo Out, og har medvirket på to af deres "Spytbakken" mixtapes. Desuden udgav de i 2009 ep'en "Se Filmen", der både byder på punchlinerap og politiske tekster, et varemærke, der ofte gør sig gældende for Echo Outs artister.

Ydermere optræder Johnny Books & Heavy.

Festen starter kl. 20, slutter kl. 02, og foregår på tredje sal i Huset i Magstræde, Magstræde 14, og billetter købes i døren for 20 danske kroner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA