x

Roskilde Festival holder Roskilde Sessions

Roskilde Festival holder Roskilde Sessions

På fredag d. 16. april afholder landets største festival den første af de såkaldte Roskilde Sessions på Vega. Det nye koncept går ud på at præsentere nogle af de navne, der udgør det musikalske vækstlag i Danmark. Navne, der også optræder på festivalens Pavilion Junior-scene.

Med Roskilde Sessions ønsker man at skabe et øget fokus på de upcoming navne, der for første gang skal stå på en Roskilde-scene til sommer. Koncerterne finder sted på henholdsvis Vega i København og Gimle i Roskilde, og første gang nu på fredag kan man opleve enmandselektronikahåbet Sleep Party People, der debuterede i januar til fem stjerner i GAFFA.

Den første session finder sted, dagen efter plakaten for årets festival er blevet offentliggjort, og har man lyst til at diskutere årets endelige program, kan dette nås under den dj-session, der vil finde sted inden Sleep Party People går på.

Der er planer om at afholde fem sessions i alt. My Evil Twin får deres session den 14. maj, og sangerinden Fallulah får sin fredag d. 18. juni, og begge disse koncerter finder sted på Vega. De to sidste sessions er endnu ikke fastlagt, men vil finde sted på Gimle i Roskilde, og ligeledes præsentere navne fra Pavilion Junior.

Alle Roskilde Sessions er gratis, og vil blive filmet og derefter streamet fra samarbejdsparternes respektive hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA