x

Roskilde Festival-programmet komplet

Roskilde Festival-programmet komplet

I dag torsdag 15. april klokken 12 havde Roskilde Festival indkaldt til pressemøde for at præsentere det samlede program for årets festival. Blandt de ikke tidligere offentliggjorte navne finder man Patti Smith, Vampire Weekend og The Prodigy.

Disse navne tilføjes en plakat, hvor man allerede kunne finde navne som Gorillaz, Pavement, Muse, Kasabian, Them Crooked Vultures og Alice In Chains. Men med mindre end halvdelen af navnene offentliggjort, var der naturligvis mange, der havde set frem til pressemødet i dag for at høre, hvem der ellers kommer med til festivalen.

Blandt de nye navne finder udover de to nævnte blandt andet også Bad Lieutenant, der består af tre tidligere New Order-medlemmer, og så er koncerterne med LCD Soundsystem og The National nu blevet bekræftet.

Den canadiske rapper Drake er også kommet på plakaten, hvor de får følgeskab af Local Natives, Sick Of It All, Porcupine Tree samt Paramore og Van Dyke Parks og mange flere.

Om årets program siger Rikke Øxner fra Roskilde Festivalen i en pressemeddelelse:

"Vi ser altid frem til denne dag med stor spænding, hvor vi efter et helt års skattejagt i musikjunglen omsider kan lægge programmet frem til vores publikum. Jeg synes, at vi i år afspejler en stor diversitet af genrer og koncertoplevelser – uanset om blikket kun fanger de store bogstaver, eller om man tager brillen på og går i dybden."

Det endelige program kan ses på festivalens officielle webside fra klokken 13:00.

Læs en længere reportage fra pressemødet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA