x

Yeasayer til Voxhall

Yeasayer til Voxhall

Efter en udsolgt koncert på Lille Vega den 8. marts er det nu tid til at give århusianerne en mulighed for at opleve Brooklyn-bandet Yeasayer – og det gør Voxhall til sommer.

Yeasayer udsendte i februar deres andet album "Odd Blood", der fik intet mindre end fem stjerner og fine ord med på vejen af GAFFAs anmelder Simon Christensen, der skrev: "Odd Blood er utroligt spraglet og mærkeligt på en utrolig rar facon. Et fremragende virvar af et album."

Men ét er at indspille musik i et studie, noget andet er at levere et overbevisende og godt audio-visuel show ude på de skrå brædder. Det kan Yeasayer også – sådan da. Som GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann skrev om Yeasayers koncert på Roskilde i 2008: "Oftest begejstrer Yeasayer dog, og forsanger Chris Keatings maniske gestik kombineret med bandets spraglede og dog kompetent kontrollerede musikalitet er en helt igennem udtalt fornøjelse."

Det er nu to år siden, så mon ikke Brooklyn-drengene har fået endnu bedre fat om materialet siden da? Trop op på Voxhall, og se om det lykkes med egne øjne.

Koncerten på Voxhall er den 14. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA