x

Tidligere Korn-guitarist gæster Posten

Tidligere Korn-guitarist gæster Posten

Til sommer kommer den tidligere Korn-guitarist Brian "Head" Welch" til digterens by, Odense. Det er nærmere bestemt Posten, der til juni lægger scene til en koncert med guitaristen.

Brian "Head" Welch startede karrieren i 90'er med mega-succesen Korn, der i den grad var bandet der kickstartede nu-metalgenren i midten og slutningen af 90'erne. Welch var med til at stable Korn på benene i 1993, men valgte i 2005 at forlade det Grammy-vindende band, da han fandt Gud og droppede stofferne.

Siden da har han udgivet soloalbummet "Save Me From Myself" i 2008, været uvenner med de gamle bandmedlemmer i Korn, skrevet en bog og arbejdet på nyt materiale, der – hvis alt går vel – udkommer i 2010.

Men en tro på Gud og en tilværelse som stoffri har dog ikke fået Welch til at skifte hverken genre eller frisure – hans hoved er stadig prydet med de store fletninger. Og der er kommet tatoveringer på kroppen, de fleste med citater fra Biblen.

Head og guitaristkollegaen Munky fra Korn blev for øvrigt i 2004 placeret som nummer 26 på Guitar Worlds liste over de 100 største heavy-metal guitarister nogensinde.

Brian 'Head' Welch spiller på Posten i Odense den 16. juni, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA