x

Efterklang, Michael Falch og Surf In Stereo til Spot

Efterklang, Michael Falch og Surf In Stereo til Spot

I dag offentliggøres tre nye navne til Spot-festivalen – og det er ikke just små navne, men ingen ringere end Efterklang, Michael Falch og Surf In Stereo.

Efterklang, hvis seneste album "Magic Chairs" har høstet rosende ord fra anmeldere i både ind- og udland, er det første af disse navne.

Efterklang har to gange tidligere spillet på Spot-festivalen, men selvom bandet er succesfuldt både herhjemme og internationalt, er der stadig dele af musikscenen som Efterklang mangler at indtage.

Efterklang spiller eksperimenterende elektropop, og det gør de så godt, at GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez gav deres sidste udspil fem stjerner og skrev:

"'Magic Chairs' er stort set én lang stjernestund, hvor højdepunkterne er mange og langvarige, og den skønhed, der alle dage har kendetegnet orkestrets musik, er på ingen måde blevet mindre siden debuten. Efterklangs fanbase kan roligt se frem til endnu et fantastisk udspil, mens nye lyttere på det kraftigste opfordres til at stige på her."

Udover Efterklang er Michael Falch nu også på Spot-programmet, både med foredrag og halvakustisk koncert med Boat Man Love.

Michael Falch udgav i begyndelsen af året det anmelderroste album "Fodspor i havet", der er blevet til i et fiskerhus på Sydfyn, og er produceret af Lars Skjærbæk.

På Spot fortæller Falch om sine karrieremæssige og personlige valg, og han kommer blandt andet ind på, hvordan han kom sig over sit formdyk. Efter foredraget vil der – inden koncerten – være mulighed for at stille Michael Falch spørgsmål.

Det sidste af de tre nye navne er Surf In Stereo, der består af tre unge fyre, der efter eget udsagn spiller dansevenlig indie-surf, jazz og ballader. Instrumenteringen er traditionel, men genren er langt fra den traditionelle jazz. Surf In Stereo vandt i 2009 Jazz Danmarks Ung Jazz-konkurrence.

Spot foregår i Århus den 20.-22. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA