x

The Who udsender bokssæt den 12. april

The Who udsender bokssæt den 12. april

Den 12. april er datoen, The Whos mange trofaste fans har set frem til, for den dag udsendes et single-bokssæt, der indeholder to spritnye sange. De to sange, "Real Good Looking Boy" og "Old Red Wine", er de første nye indspilninger siden starten af 80'erne.

Boksen indeholder 12 cd-singler, hvor de 11 første er blandt bandets største hits. Ferudover er de oprindelige b-sider også inkluderet. Ud over de 12 cd-singler byder boksen også på et 16-siders hæfte, der indeholder sjældne fotos og de oprindelige anmeldelser af singlerne fra musikbladene Melody Maker og NME.

Om de to nye sange fortæller guitarist og sangskriver Pete Townshend "Real Good Looking Boy" skrev jeg for et par år siden, og sangen handler om to unge mænd, der bekymrer sig meget om deres udseende. Den ene, baseret på mig, håber og tror, at han ser lige så godt ud som hans bedste ven, der er en konventionel flot fyr. Den anden, der er baseret på Roger (sanger Roger Daltrey, red.) håber og tror, at han en dag bliver ligesom den unge Elvis."

"Old Red Wine" er en sang, Townshend skrev til The Whos originale bassist John Entwistle, der døde i sommeren 2002. Sangen omhandler blandt andet Entwistles hang til dyre vine.

De to nye sange er en forsmag på det, der gerne skulle ende med et spritnyt studiealbum i den første halvdel af 2005.

Tracklisten ser således ud:

CD1 "I Can't Explain" og "Bald Headed Woman"
CD2 "My Generation" og "Shout And Shimmy"
CD3 "Substitute" og "Circles"
CD4 "I'm A Boy" og "In The City"
CD5 "Happy Jack" og "I've Been Away"
CD6 "Pictures Of Lily" og "Doctor Doctor"
CD7 "I Can See For Miles" og "Someone's Coming"
CD8 "Pinball Wizard" og "Dogs Part II"
CD9 "Won't Get Fooled Again" og "Don't Know Myself"
CD10 "5.15" og "Water"
CD11 "Who Are You?" og "Had Enough"
CD12 "Real Good Looking Boy" og "Old Red Wine"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA