x

Noise-pop-bandet Wavves færdiggør nyt album

Noise-pop-bandet Wavves færdiggør nyt album

Det californiske noise-pop-fænomen Wavves har lagt sidste hånd på den tredje plade, som følger i hælene på det selvbetitlede album "Wavves" fra 2008, og 2009-udgivelsen "Wavvves".

Både bandets første og anden udgivelse fik mere end pæne ord med på vejen af det toneangivende amerikanske netmagasin Pitchfork, der gav sidste års udgivelse 8,1 ud af 10 og skrev:

"Wavves no-fi tendens er blevet sammenlignet med No Age. Men mens disse fyre ofte rækker langt udover deres egen feedback, så føles Wavves' musik mere afsondet, lukket og uroligt."

Som en lille sidebemærkning kan det nævnes at forsangeren, Nathan Williams fik et sammenbrud, da bandet var ude af stand til at færdiggøre deres sæt, da de spillede på Primavera Sound festivalen i Barcelona i 2009. Sangeren – der indrømmede at han havde taget en cocktail af ecstasy og Valium – kom op at slås med trommeslageren og fornærmerede den spanske tilskuermængde, der til gengæld kastede flasker og sko efter ham.  Efterfølgende aflyste Wavves deres koncert på Roskilde Festival, men det lykkedes dem dog at møde op på Loppen i december sidste år.

Wavves er nu i færd med at mikse det nye album. Hvornår det udkommer, vides endnu ikke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA