x

RECession-programmet offentliggjort

RECession-programmet offentliggjort

Arrangørerne bag den alternative Århus-festival har netop offentliggjort programmet til festivalen, der afvikles for andet år, denne gang 6.-8. maj på de århusianske spillesteder Train, VoxHall, Musikcaféen og i Musikhuset.

Som sidste år er der tale om markante navne inden for alternativ rock og elektronisk musik, og i år garneret med ditto hiphop-kunstnere. Blandt hovednavnene på rockscenen kan nævnes Arab Strap, Willard Grant Conspiracy og Swell, mens det på den elektroniske front bl.a. drejer sig om Dat Politics, Vladislav Delay og Pole. På hiphopsiden gælder det bl.a. DJ Static & Nat Ill, Freestyle Freakshow: Per V og Ole O. og Bus With MC Zoom-T.

De øvrige optrædende er flg.: I Am Kloot, DJ Vadim, Aereogramme, Blue Foundation, D’Store Mix, Paul St. Hilare Live With Scion, Lise Westzynthius, The Bug, Numbers, Puzzelweasel, Knifehandchop, Mountaineer, Tex La Homea, Bog Log III, PowerSolo og Tenderloud.

– Vi har færre navne end sidste år og ikke så mange danske, der jo dækkes af Spot-festivalen en måned senere, men til gengæld en skarpere profil. Det er virkelig kun første klasses kunstnere, fortæller Einar Idsøe Eidsvåg fra arrangørgruppen, og hans kollega Ole Grøndahl Jørgensen fortsætter:

– Der sker mange ting på grænsen mellem electronica og hiphop, og derfor har vi også taget hiphop med i år. Vi har inddraget Musikhuset som spillested, fordi vi godt vil holde nogle sid-ned-koncerter, hvor man rigtigt kan lytte efter, og det bliver bl.a. Lise Westzynthius og Willard Grant Conspiracy. Til gengæld har vi opgivet Turbinehallerne (som var med sidste år, red.), da de var for besværlige at indrette til koncerter.

Som i 2003 vil GAFFA.dk naturligvis rapportere og anmelde udførligt fra RECession.

Som Klub GAFFA-medlem kan du få rabat til RECession. Læs mere på http:// klub.gaffa.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA