x

Download ny Blur-single gratis

Download ny Blur-single gratis

Som vi skrev for nylig har Blur udgivet en ny single i forbindelse med Record Store Day på vinyl. Sangen har fået titlen "Fool's Day", og nu er nummeret blevt gjort tilgængeligt til fri download fra Blurs hjemmeside.

Den limited edition vinyl-udgivelse af Blurs nye single, der udkom i forbindelse med Record Store Day den 17. april, blev selvfølgelig udsolgt i løbet af ingen tid. Der var også kun trykt tusind eksemplarer, men heldigvis for Blur-fans verden over kan singlen nu erhverves gratis i digital udgave.

Ifølge Blurs manager, Chris Morrison, er singlen gjort gratis tilgængelig for Blur-fans for med hans ord "at undgå at fans bliver nødt til illegalt at skaffe sig en dårlig kopi af nummeret fra piratsites."

Det nye nummer blev indspillet for nylig efter afslutningen på bandets gendannelsesturne sidste sommer, og bliver Blurs første udgivelse af nyt materiale siden 2003-singlen "Good Song". Sangen blev udsendt for at skabe opmærksomhed om de uafhængige pladebutikker, der har hårde kår i disse dage, og om udgivelsen sagde Blurs frontfigur Damon Albarn til The Sun:

"Vi ønsker, at de uafhængige pladeforretninger fortsætter, de er en vigtig del af vores musikkultur".

Udover Blurs syvtommer-vinyl blev der også udsendt limited edition-udgivelser med The Beatles, Roling Stones, Hot Chip, Lily Allen med flere, på Record Store Day.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA