x

Avalyn og Mimas tager på Jens Lyn Tour

Avalyn og Mimas tager på Jens Lyn Tour

Indierockgrupperne Avalyn og Mimas fra henholdsvis Odense og Århus har fundet sammen om en hurtig Danmark-turné, der har fået navnet "Jens Lyn Tour". Rejsen bringer de to bands til de tre danske hovedstæder; Århus i Jylland, Odense på Fyn og København på Sjælland. Alle byer får fornøjelsen af to shows fra hvert band.

Først er det Århus, der står for tur. Her er det torsdag d. 22. april i selveste GAFFA Shop, man første gang kan opleve den anmelderroste indierock, og senere samme aften indtager grupperne Studenterhus Århus til endnu en dobbeltkoncert.

Dagen efter er grupperne nået til Odense, hvor Stereo Studio i første omgang lægger gulv til guitarer et cetera, for siden at lade Posten overtage drengene til et endnu større fællesshow.

Til sidst kommer karavanen til kongens København, hvor det også er Stereo Studio, nærmere bestemt den på Nørrebrogade, der tilbyder kunderne livemusik, inden det københavnske Studenterhus lukker dem ind til deres koncert med Mimas og Avalyn.

Mimas har både høstet fire stjerner i GAFFA, og taget tre headliner-tours i England, der blandt andet har affødt fin kritik fra magasinet The 405, der gav debutpladen ti ud af ti stjerner: "'The Worries' er et mesterværk, mine ord ikke kan yde retfærdighed, bare køb den og forbered dig på at blive forelsket."

Avalyn opvarmede i 2009 Posten med deres synth-inspirerede indie-rock, inden donkeypunk-duoen Powersolo skulle spille deres koncert. GAFFA gav bandet fem stjerner og citerede en tysk publikum i deres femstjernede anmeldelse: "Das is perfekt Musik für die Autobahn." (Det er perfekt musik til den tyske motorvej, hvor der ikke er nogen hastighedsbegrænsning.)

Nu hedder det Jens Lyn Tour, og tre dage i april. Planen er som følger:

Torsdag 22. april, Århus.
Gaffa Shop: 15.30
Studenterhus Århus: 20.00

Fredag 23. april, Odense
Stereo Studio: 15.00
Posten: 20.00

Lørdag 24 april, København
Stereo Studio (Nørrebroggade): 14.00
Studenterhuset: 20.00  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA