x

Dizzy udsender live-dvd

Dizzy udsender live-dvd

I skrivende stund er det omkring tre timer siden, Tim Christensen på Facebook offentliggjorde nyheden om, at koncerterne i KB Hallen er blevet filmet, og senere skal udsendes på dvd. Indtil videre har 219 mennesker tilkendegivet, at de "synes godt om" nyheden, mens 61 udtrykker deres begejstring via kommentarfeltet. Det er ikke for sjov, når et af dansk musiks største navne nogensinde udsender et så elsket brag af en koncert på dvd.

Det vides endnu ikke, hvorvidt man udgiver en fuldstændig optagelse af de tre KB Hallen-koncerter, eller i stedet samler de bedste optagelser fra alle tre dage, gruppen spillede i København. Koncerterne var naturligvis en del af Dizzy Mizz Lizzys genforeningsshow, som de har turneret med i marts og april, og det er det samme show, GAFFA anmeldte, da det ramte Odense. Her fik det fem stjerner af Simon Christensen, der gav dem følgende ord med på vej:

"Dizzy Mizz Lizzy gik på scenen til en dyb 8-bit version af "Glory", og jublen bølgede derefter rundt i multihallen frem til andet encore halvanden time senere. Tim Christensen åbnede "Thorn In My Pride" med et råt riff, og derfra buldrede bandet bare derudad."

Dizzy Mizz Lizzys genforeningstour var oprindeligt tiltænkt at skulle ramme fem byer i løbet af ti koncerter, men blev grundet uhæmmet, nærmest hamstrende efterspørgsel udvidet til 41 shows fordelt over hele landet.

Det vides endnu ikke, hvor den kommende Dizzy-dvd vil blive udsendt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA