x

Beach Boys til Gudenåen

Beach Boys til Gudenåen

Til sommer kommer de levende legender Beach Boys til Randers, hvor de vil spille ved Gudenåens bred. Dagen står i standmusikkens tegn, og publikum kan forvente klassiske hits som "Catch A Wave", "Hawaii", "Little Honda", "Surfin' USA", "Surfer Girl", "Then I Kissed Her" , "Good Vibrations" , "Barbara Ann",  "Kokomo",  "Do You Wanna Dance?", "California Girls", "Fun, Fun, Fun", "Barbara Ann" og mange flere.

Bandet er anført af den evigtunge forsanger Mike Love – der oprindeligt var med til at stifte The Beach Boys – og på keyboard Bruce Johnston, der har været med siden 1965. Et par erfarne herrer, der gennem 45 år har spillet for millioner af fans, med i snit godt 150 koncerter om året.

Det er meget få musikere, der med rette kan hævde, at de ændrede en hel verdens syn på musik. Udover The Beatles er det måske kun The Beach Boys. Op gennem 60'erne dominerede The Beach Boys hitlisterne i både USA og Europa med deres glade og melodiske sange, hvor de med deres vokalarbejde fik en hel generation til at synge med på sange som "California Girls", "Barbara Ann" og "Good Vibrations". Sidstnævne blev kåret som det 20. århundredes "Number One Song" af det amerikanske musikmagasin Rolling Stones læsere.

Som opvarmning spiller Hush med sangerinden Dorthe Gerlach i front, hvis stemme fører tankerne tilbage til ikoner som Dolly Parton og Stevie Nicks.

Koncerten med Beach Boys er den 30. juni i Randers ved Gudenåens bred, og billetsalget er gået i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA