x

Benny Benassi besøger København

Benny Benassi besøger København

Efter Dirty South og Laidback Luke, er det nu blevet tid til ingen ringere end dj Benny Benassi på Parks house-klub MyHouse i København. Benny Benassi er, ifølge mange electro- og housefolk, en af de helt store troldmænd på den internationale klubscene netop nu.

Benny Benassi har med hits som "Satisfaction" etableret sig i toppen af den internationale dj-elite. Sammen med fætteren Alle Benassi har han lavet remixes af kunstnere som OutKast, David Guetta, Moby, Goldfrapp, Paul Oakenfold, Faithless og Public Enemy. Og i 2008 vandt fætrene Benassi en Grammy for deres remix af Public Enemy's "Bring The Noise".

Om arrangementet fortæller Parks Jeppe Wad i en pressemeddelelse:

"Benny Benassi er det tredje store internationale dj-navn i MyHouse i løbet af vinteren og foråret. Internationale dj's i den klasse koster kassen at hyre, men efter de første to fester, er der ingen tvivl om, at det er det hele værd. Det har været to fantastiske fester, de bedste i mange, mange år i København. På fredag gør vi det igen."

Udover Benny Benassi, går Kjeld Tholstrup, Lulu Rouge, Sorte Slyngel og Sami Kid også bag pulten. Og i Club Candy Lounge sørger Mr. Møller for den gode stemming.

Dj Benny Benassi spiller fredag den 23. april på Park, Østerbro, København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA