x

Phoenix skriver soundtrack

Phoenix skriver soundtrack

Den franske gruppe Phoenix har bidraget med sange til en hel del film allerede, men i et nyt interview med MTV fortæller bandets frontmand, Thomas Mars (billedet), at bandet nu for første gang skal lave et regulært soundtrack. Det bliver til filmen "Somewhere", der skal instrueres af Sofia Coppola.

Den unge instruktør har allerede brugt Phoenix' musik i sin film "Lost In Translation" og medlemmerne i "Marie Antoinette", og efter at have hørt sangen "Love Like A Sunset" fra bandets seneste album "Wolfgang Amadeus Phoenix", besluttede hun sig for, at bandet skulle skrive en række sange i samme stil til hendes kommende film. Det har nok heller ikke skadet, at hun til daglig danner par med bandets frontmand.

Mars fortæller MTV, at musikken er særdeles minimal, og at målet var at skabe en lyd, der passede til en "Ferrari og Los Angeles". Samtidig fortæller han, at føromtalte "Love Like A Sunset" også dukker op i filmen.

Filmen "Somewhere" har Stephen Dorff ("Blade") på rollelisten og forventes at få amerikansk biografpremiere til efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA