x

Bliv festivalfilmer for Roskilde Festival

Bliv festivalfilmer for Roskilde Festival

Nu kan du blive en af de 10 heldige, der får mulighed for at fange Roskilde Festivals liv og stemning med dit videokamera.

Roskilde Festival søger nemlig, hvad de kalder festivalfilmere, der skal producere korte, dynamiske filmklip til deres web-tv under årets festival. Filmene skal have publikum i centrum og skal produceres med simpelt udstyr, det vil sige lommekameraer og håndholdte mikrofoner.

De, der udvælges som festivalfilmere, får en gratis festivalbillet samt mad og drikke under de tre vagter, de har i løbet af festivalen. I løbet af en vagt skal man som festivalfilmer, i samarbejde med en makker, filme og klippe minimum én film af 3-5 minutters varighed til festivalens web-tv.

For at score jobbet som festivalfilmer er det vigtigt at kunne opsøge og finde den gode historie på festivalen, og skyde sin film, så den bliver interessant for publikummet – og ikke kun for én selv og ens venner.

Roskilde Festival lægger også vægt på, at det er publikum – ikke koncerter og musikere – der er omdrejningspunktet, og at det er dét, festivalfilmerne skal koncentrere sig om.

Du kan læse mere, og ansøge om jobbet, på Roskilde Festivalens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA