x

Trentemøller starter sin verdensturné i København

Trentemøller starter sin verdensturné i København

Selvom den verdenskendte electromester Anders Trentemøller sidste år henlagde 50.000 festivalgæster foran Orange Scene i transcendental-hypnotisk ekstase, og allerede har været kloden rundt en gang, er han ikke for fin til at give en intimkoncert for sit danske publikum. Faktisk starter han i oktober sin anden verdensturné "Into The Great Wide Yonder" med hele to shows på det københavnske spillested Store Vega.

Turnéen markerer udgivelsen af albummet af samme navn, der rammer jorden 31. maj, og bliver det andet i rækken af studiealbums fra den danske dj. På sin rejse rundt med pladen vil Trentemøller krydse et utal af grænser, inden han, efter endnu en gang at have spillet overalt i verden, atter vender hjem et år senere.

Trentemøller spiller for et utrolig bredt og talstærkt publikum, og derfor kunne man måske forvente, at han til de danske koncerter ville indtage et af byens største spillesteder, men nej. Den gode Anders Trentemøller har specifikt bestemt, at turnéstarten i København bliver holdt på Store Vega, der jo hverken er et stadion eller en Orange Scene, men kun har plads til 1500 publikummer.

Dermed er det i Trentemøller-forstand en absolut intimkoncert, og det er nok hensigtsmæssigt, at der er planlagt to shows denne weekend i oktober.

Trentemøller spiller i Store Vega 1. og 2. oktober, og forsalget til koncerterne starter i morgen torsdag klokken 10:00 via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA