x

The Blue Van erstatter The Asteroids Galaxy Tour

The Blue Van erstatter The Asteroids Galaxy Tour

The Asteroids Galaxy Tour har været nødt til at aflyse deres Fredagsrock-koncert i Tivoli på fredag 23. april, da de sidder fast i New York – på grund af askeskyen, der fortsat ligger og ulmer over Europa. Men som stand-in for The Asteroids Galaxy Tour er ingen ringere end The Blue Van nu booket til at spille live, hvilket de plejer at gøre særdeles godt.

Bandets sidste tre live-anmeldelser her på GAFFA har alle givet dem fem stjerner, og anmelder Kristoffer Kræn Sørensen skrev i den seneste:

"Det handler om sex, tempo, kastevinde, og hvis man for en kort stund lukker øjnene, kan man se sig selv på ladet af den blå vogn, på vej gennem den amerikanske ørken med en flaske Jack Daniel's i den ene hånd og en smøg i kæften. [...] The Blue Vans rockudtryk er så svulstigt, og så let tilgængeligt, at man skal være i ualmindeligt dårligt humør for ikke at blive afvæbnet af de fire gutter fra Hallund ved Brønderslev."

The Blue Van har udgivet tre albums, og singlen fra seneste skud på stammen, "Silly Boy", røg direkte ind som P3s uundgåelige, og blev efterfølgende belønnet med en nominering til P3 Guld.

Senest har gruppen skrevet kontrakt med Apple, der bruger bandets sang "There Goes My Love" som soundtrack til en ny reklame for iPad. Bandet følger den succes op senere på året, hvor The Blue Van forventes at udsende deres fjerde album.

The Blue Van spiller på Plænen på fredag, den 23. april. Koncerten er gratis for Havens gæster.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA