x

Fabolous giver koncert i København

Fabolous giver koncert i København

John David Jackson, bedre kendt som rapperen Fabolous, giver om to uger sin første koncert på en dansk scene nogensinde, når han i begyndelsen af maj trykker den af på Store Vega.

Fabolous' musikkarriere begyndte i september 2001, med hitsinglen "Can't Deny It" fra hans debutalbum "Ghetto Fabolous". Pladen gik direkte ind som nummer fire på den amerikanske Billboard-albumliste, og solgte allerede den første uge over 140.000 eksemplarer.

Siden da er det blevet til yderligere fire albums, der tilsammen har solgt over tre millioner eksemplarer. Men ikke nok med det, fabelagtige Fabolous har nu også sit eget tøjmærke, som han lancerede i 2006 under navnet Rich Yung Society Clothing.

Ja, Fabolous er en mand med mange talenter. Ikke nok med at rappe og være mode-boss kan han også overtale sine ansatte til at køre hundredevis af kilo fjolletobak tværs over det amerikanske kontinent, og overleve at blive skudt foran en restaurant. Et alt i alt imponerende menneske, som nu endelig kan opleves i Danmark.

Koncerten med Fabolous er på Store Vega, København, den 6. maj.

Billetter til koncerten kan købes på GAFFA Live.
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA