x

Ny ep fra Nikolaj Nørlund

Ny ep fra Nikolaj Nørlund

Sidste efterår udgav Nikolaj Nørlund det roste album "Tid Og Sted". Nu, blot otte måneder senere, kommer der nyt fra manden, i form af ep'en "Plan A".

Ep'en kommer om to ugers tid, men allerede nu kan de utålmodige høre og hente den første single "Den første" her.

En pudsig ting ved "Plan A", er at den er indspillet med to trommeslagere der spiller på samme tid, hvilket, efter pressemeddelelsens udsagn, er med til at give pladen en særegen lyd.

Det forrige album fra Nørlund, "Tid Og Sted", fik intet mindre end fem stjerner og følgende ord med på vejen af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen:

"Der er intet overladt til tilfældighederne. Ikke en eneste overflødig tone eller et ord for meget på Nikolaj Nørlunds femte dansksprogede udgivelse Tid Og Sted. Det er et album, hvor maestroen stiller skrapt på sine bedste kvaliteter, der i høj grad er at økonomisere med lyd og ordleg."

Om de fem nye sange kan leve op til "Tid Og Sted", må tid og sted vise.

Pladen indeholder følgende sange:
01. Den Første
02. Kort Og Sort
03. Det Hviler I Sig Selv
04. Trusselsbilleder
05. Mellemrum

Nørlunds ep "Plan A" er på markedet den 3. maj. Desuden spiller hr. N. solo på Teater Grob den 8., 9., 15. og 16. maj. Solokoncerterne spilles uden brug af sætliste, så det bliver Nørlund og publikum i fællesskab, der bestemmer, hvilke sange der spilles.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA