Recession har dato og spillesteder klar

Recession har dato og spillesteder klar

Århus' egen nichefestival har nu fundet årets dato og de to steder, den skal foregå. Samtidig tilføjes DJ Miss Fish til EBM-koncerten på Train til juli.

Recession Festival har til formål at fremvise musik, der nægter at ramme mainstreammarkedet. Genren er underordnet, og festivalen foregår altid en weekend i det århusianske efterår. I år bliver det d. 8. og 9. oktober på spillestederne Voxhall og Vestergade 58.

Vestergade vendte efter nogle år i pitten for nylig tilbage til spillestedsscenen. Intentionen er nu at generobre stedets status som musikalsk mekka, ligesom det var det tilbage i 70'erne og 80'erne. Menuen er en blanding af upcoming kunstnere og klassiske navne, og det er et udgangspunkt, folkene fra Recession kan relatere til. Derfor fortsætter samarbejdet fra i fjor, og derudover foregår årets festival på Voxhall, der også snart slår dørene op for deres nye scene.

Men ud over festivalen i oktober præsenterer Recession også enkeltkoncerter, og her er der i år kommet en aften med EBM-sværvægterne Skinny Puppy og Leæther Strip på programmet. Denne koncert foregår på Train allerede 29. juli, og nu er der også blevet føjet en dj til programmet. Her er der tale om den københavnske dj Miss Fish, der med sit eklektiske mix af indie, goth, industrial og electro, vil lægge en fornem bund for aftenens dystre hovednavne. Miss Fish er desuden performancekunstner, og spiller også i bandet Amphipods.

Arrangørerne arbejder i øjeblikket på at udvælge navnene til årets Recession Festival. Bands fra ind- og udland har traditionen tro søgt om at komme til at optræde til arrangementet i oktober.

Billetter kan købes på E-billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA