x

Klaes udgiver ep igen

Klaes udgiver ep igen

Den Echo Out-affilierede undergrunds-MC Klaes følger nu op på sit 2008-debutalbum "Dedikeret" med en ep. "Den Er Garanteret" udkommer 21. maj på både cd og vinyl.

Klaes debuterede i 2005 med EP'en "Hvorfor Ikk", der var en gratisudgivelse, lagt til fri download på nettet. I 2008 fulgte den selvfinansierede cd-albumudgivelse "Dedikeret", og nu kommer der så endnu en ep, denne gang på formaterne cd og vinyl. Alle udgivelser er tilblevet i samarbejde med barndomsvennen Lars Da Fari, der også har produceret for eksempelvis Pede Gøbb og M-Cnatet.

Klaes har siden debuten i 2005 medvirket på en stribe mixtapes, og heriblandt finder vi flere episoder af Spytbakken-serien fra københavnske Echo Out. Lyden af Klaes er altid gedigen dansk undergrundsrap, støvet og med fokus rettet mod dedikationen til kulturen. Her er selvironi og politik, jazzsamples og sang af Simon Solem, og den nye ep er indspillet og mixet af Melancolia og masteret af Femma'r.

Der er tillige udgivet en single fra "Den Er Garanteret". Sangen hedder "Ikk Altid Sol", og har fået følgeskab af en Rune Andersen-produceret video, der kan ses på rapperens Youtube.

"Den Er Garanteret" udkommer 21. maj, og der vil være releaseparty i byerne Ribe og København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA