x

Ny ep fra Keane til maj

Ny ep fra Keane til maj

Allerede i november sidste år blev den otte numre lange ep fra Keane bebudet, og med udgivelsen lige om hjørnet er der frigivet lidt flere detaljer om udspillet. Her på siden kunne vi fortælle, at der var gæsteoptrædener fra den somalisk/canadiske rapper K'Naan og den japanske rapper MC Tigarah, og at Keanes sangskriver Tim Rice-Oxley har lagt vokal til et nummer. Der findes i øvrigt et cover af Yellow Magic Orchestras sang "Ishin Denshin (You've Got To Help Yourself)" på ep'en. I pressematerialet fortæller Rice-Oxley om arbejdet med gæstestjernerne og cover-nummeret:

"Den sang ("Ishin Denshin (You've Got To Help Yourself)", red.) illustrerer fuldstændig den måde, vi lavede pladen på. Jeg arbejdede på den oprindelige idé på en flyvetur, Richard indspillede trommesporene i Washington D.C., Tom indspillede vokalen i København, Tigarah (der medvirker på dette nummer, red.) lavede sin i L.A., og vi færddiggjorde arbejdet på tourbussen. Jeg er utroligt tilfreds med resultatet. Alle de her sange blev indspillet i ånden af "hvorfor ikke?". Det føltes ikke som hårdt arbejde at lave denne plade, og vi bekymrede os ikke over den, vi nød bare at eksperimentere med tingene. "

Hele "The Night Train EP" er lavet i de korte pauser, Keane havde imellem deres seneste turné, og har fået sit navn efter deres foretrukne transportmiddel under den turné, nemlig nattog. Resultatet af deres fritidssysler kan høres, når ep'en udkommer mandag den 10. maj. Tracklisten kan ses nedenfor.

Trackliste for "The Night Train EP"

House Lights         
Back In Time              
Stop for a Minute (feat K'naan)
Clear Skies              
You've Got To Help Yourself           
Your Love              
Looking Back (feat K'naan)         
My Shadow   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA