x

Weezer arbejder på nyt og gammelt

Weezer arbejder på nyt og gammelt

Den amerikanske stadionrock-post-grunge-kvartet Weezer fortæller i et interview med Billboard.com, at de er godt i gang med et nyt album. Deres kontrakt med Geffen Music er dog ved vejs ende, og de har derfor ingen nærmere oplysninger om udgivelsen. Til gengæld fortæller de også om to andre udgivelser: En genudgivelse og en opsamling af b-sider.

"Vi er altid i gang med at planlægge og tilrettelægge et eller andet. Vi arbejder altid på ny musik. Jeg kan ikke rigtig gå i detaljer omkring det endnu, men vi er alle i gang med at skrive og arbejde på nyt materiale," udtaler bassist Scott Shriner, og beretter endvidere om et "Odds and Ends"-opsamlingsprojekt. "Det er et ton af b-sider fra en lang periode. Rivers (Cuomo) har mestendels stået for udvælgelsen af de sange, der vil være derpå," siger Shriner. "Jeg har spillet en del af sangene. Nogle af sangene er, fra før jeg var med i bandet (siden 2001). Der er så mange fede ting, vi har indspillet, der aldrig kom med på albummerne, at jeg synes, de bare måtte ud. Endelig sker det."

Forsanger Cuomo Rivers var sidste år indblandet i en trafikulykke, der resulterede i tre brækkede ribben. Han er nu ved at komme til hægterne, og skulle ifølge Scott Shriner være ved at være "oppe på 100 procent," og dermed klar til atter at spille såvel live som i studiet.

Ydermere har bandet planer om at genudgive deres 1996-album "Pinkerton" i en deluxe-udgave med ekstraskæringer. Her foreligger der heller ingen nærmere information om udgivelsen, selvom planerne har verseret i medierne i hen ved et år, og albummet for en tid har kunnet forudbestilles på nettet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA