x

"Peace Dream" er en hyldest til Lennon

"Peace Dream" er en hyldest til Lennon

Ringo Starr udgav sit seneste album "Y Not" i januar, og med på pladen er en række gæstemusikere, blandt andet Paul McCartney. Og ét af numrene på pladen er en hyldest til John Lennon, og hans drøm om verdensfred.

Nu fortæller Ringo Starr, til Belfast Telegraph, at McCartney endte med at spille med på "Peace Dream", efter at Starr havde inviteret ham på besøg for at høre nummeret.

Med Ringos ord: "Paul kom til huset med sin bas – det var et godt tegn. Jeg spillede 'Peace Dream' for ham, og han sagde 'Selvfølgelig vil jeg spille på det'. Det havde den John Lennon-linje, så det var naturligt."

Den linje, Ringo taler om, er fra sangens tekst, der lyder: "Can you imagine all of this coming true – It's really up to all of us to do – Just like John Lennon said, in Amsterdam from his bed."

Nummeret "Peace Dream" kan høres på Ringo Starrs nye album, som den 69-årige musiker udgav for to måneder siden. Pladen blev af GAFFAs anmelder Henrik Friis opsummeret med ordene:

"Det ville ikke være en Ringo-plade uden ind-og-ud-af-ørerne-svipsere. Men han skal nu alligevel have fire stjerner for at have lavet en 'ægte onkel Ringo' denne gang."

Ud over Ringo og Paul medvirker også Dave Stewart, Joe Walsh, Ben Harper og Joss Stone.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA