x

Tue West er Lige Ved og Næsten i maj

Tue West er Lige Ved og Næsten i maj

Tue West er ved at færdiggøre sit fjerde album, der vil bære titlen "Lige Ved og Næsten". Sangene er i vanlig, poetisk Tue West-stil, og omhandler emner som livet, døden, et enkelt menneske og flere mennesker. Indspilningerne er foregået i et lille kælderrum, og West har selv produceret og stået for arrangementet af albummet, der udkommer 31. maj.

"Mit formål med dette album og det, at det for eksempel er indspillet i et lille kælderrum har været, at sangene, udtrykket og energien skulle stemme overens med sounden og det endelige resultat," fortæller Tue West i en pressemeddelelse. "Omdrejningspunktet skulle være sangene og teksterne, og den energi, der var, da disse elementer blev til."

På pladen finder vi historier om mennesket. Dets gode og dårlige sider, hvordan de kommer sig til udtryk, og hvordan det håndterer sine drømme. Talenter og færdigheder og mangel på samme, venner og kærester og mangel på samme. På pladen forsøger West også at forene det poetiske og det letforståelige.

Tue har således opholdt sig i ensomhed i det lille kælderrum, hvor han så har indspillet instrumenterne et ad gangen, således at musikken ikke ændredes på eksempelvis trommernes kompromis. Resultatet er, at tekster og melodi er hevet direkte ud fra poetens hjertekammer.

"Lige Ved og Næsten" udkommer 31. maj på EMI.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA