x

GAFFA maj er på gaden

GAFFA maj er på gaden

Så er årets femte GAFFA på gaden. 80 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender - samt 48 siders festivalguide.

Maj måneds hovedhistorie gælder Rufus Wainwright, som bliver interviewet af ingen ringere end Sonja Richter. Mød de to divaer til en lang og dyb snak om sex, død og opera - og meget mere.

Deftones er tilbage med albummet "Diamond Eyes". Vi har talt med gruppen, som har oplevet nyt sammenhold internt efter bassisten Chi Chengs alvorlige trafikulykke, som sendte ham i en koma, han endnu ikke er vågnet fra.

David Byrne har lavet et nyt album sammen med Fatboy Slim om - den tidligere filippinske præsidentfrue Imelda Marcos, og med hjælp fra en hel stribe gæstevokalister. Vi har mødt den karismatiske kunstner, der altid hopper over, hvor gærdet er højt.

The Blue Van tjener de fleste af deres penge på at få placeret deres musik i film, tv-serier og reklamer - ikke mindst for iPad'en. Vi har talt med gruppen og deres manager om fænomenet "synching".

Band Of Horses er tilbage med opfølgeren til succesalbummet "Cease To Begin". Vi har mødt forsanger Ben Bridwell til en snak om albummet, de danske fans og ikke mindst hans karakteristiske tatoveringer.

Mike Patton prøver hele tiden grænser af og har nu kastet sig over italienske popsange fra 50'erne og 60'erne. Vi har talt med den tidligere Faith No More-sanger, der ikke vil lade noget være ugjort.

The National spiller melankolsk rock, men har det glimrende - og har danske forbindelser, blandt andet til Efterklang. Vi har mødt dem i anledning af deres nye album, "High Violet".

Thomas Dybdahl har næsten lige så mange fans i Danmark som i hjemlandet Norge, og nu er han aktuel med koncerter og nyt album. Læs blandt andet Dybdahl fortælle om, at han nu ikke længere vil spille entydig melankolsk musik.

Derudover kan du også møde Sarah Blasko, Amanda Jenssen, Black City, Sebastian Lind og mange andre, ligesom du kan læse om den professionelle kendis Sidney Lees forhold til musik i vores serie "Finale".

Endelig kan du glæde dig over 48 siders festivalguide med info om alle Danmarks større festivaler og en lang række af de udenlandske festivaler.

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort portræt af C.V. Jørgensen i anledning af hans 60 års fødselsdag og tilbagevenden til de danske livescener. Du kan også se interview med Baby Dee og en reportage fra Winter Music Conference i Miami. Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med maj-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA