x

Foals varmer op for Snow Patrol

Foals varmer op for Snow Patrol

I næste måned er der koncert med nordirske Snow Patrol i KB Hallen, København. Med som support har de nu fået Foals, det engelske math-rock band, der i 2008 debuterede med albummet "Antidotes", som GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen var så begejstret for, at han gav det fem stjerner, og disse ord med på vejen:

"Foals har ingen respekt for stilarter og konventioner, og netop det gør 'Antidotes' til et på én gang frisk pust og samtidig et spark i skridtet – på en rigtig god måde."

Udover at få den fine, om end smertefulde, anmeldelse af Kristian Bach Petersen, røg albummet også direkte ind som nummer tre på den engelske hitliste, og solgte guld.

Men kan de også spille live? Ja, det kan de. Da de spillede på Train i Århus, var GAFFAs Michael Gonzalez på pletten, og hans begestring var også fem stjerner stor. Han summerede oplevelsen med ordene: "forfriskende dansable overraskelser fra de fem matematiske føl."

Foals er et såkaldt math-rock-band, så der er masser af skæve rytmer og desuden en god portion elektropop og noget, der kunne kaldes dansevenlig punk, og - i hvert fald på gruppens plader - blæsere.

Foals' nye album kommer små to uger før koncerten i KB Hallen, nemlig den 10. maj, og bærer titlen "Total Life Forever".

Snow Patrol og Foals spiller i KB Hallen, lørdag den 22. maj.

Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA