x

The Kissaway Trail høster roser i USA

The Kissaway Trail høster roser i USA

Odenseanske Kissaway Trails anden plade har efterhånden været i handelen herhjemme i hen ved to måneder. Det er gået forrygende, og med fine anmeldelser dertil, og nu er "Sleep Mountain" så netop udsendt i Amerika, hvor gruppen også turnerer til positiv respons fra medierne.

"…den ukuelige energi i et band, der spiller deres hjerte ud i hver enkelt tone. De seks skøre danskere var et sandt tilløbsstykke. Et Brødrene Grimm eventyr, der er blevet levende. Deres store harmonier eksploderede som en buket blomster," skrev BlackBook om en af koncerterne. Kissaway Trail turnerer som supportband for Temper Trap, men trods tituleringen som opvarmningsact omtales gruppen på lige fod med hovednavnet. Pressen anmelder de to gruppers shows, der rammer stort set alle amerikanske stater som dobbeltkoncerter. Kissaway Trail har også spillet hele seks shows på SXSW-branchefestivalen i Texas, de er booket til årets Lollapalooza Festival, og planlægger lige nu flere festivaljobs denne sommer. I slutningen af april vender de snuderne hjemad for at holde tre danske koncerter, inden de drager på turné i Tyskland med canadiske Tokyo Police Club.

"Sleep Mountain" er gruppens andet album, og udkom i England allerede 14. marts. Her kastede NME otte ud af ti stjerner efter pladen, ligesom The Times afgav fire ud af fem. Nu er det netop landet i USA, hvor det omgående er debuteret på CMJ Chart for College Networks top-ti liste. Dertil har folkene bag tv-serien "One Tree Hill" taget musikken til sig, og valgt at bruge to af gruppens sange i deres show. Således indgår "Don't Wake Up" og "New Year" på soundtracket til den populære serie.

 
Danmarkskoncerter:

29/4 – Studenterhuset, Aalborg

30/4 – Voxhall, Århus / PopRevo

07/5 – Vega, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA