x

Cockney Rejects spiller på Loppen

Cockney Rejects spiller på Loppen

Efter et vellykket jubilæumsshow i Store Vega er Punk-And-Billy-Bash tilbage med hovednavnet til den første 2010-omgang af de festlige punkkoncerter. 3. september hedder det Loppen på Christiania, og hovednavnet er ingen ringere end engelske Cockney Rejects.

Cockney Rejects er vaskeægte britpunk fra Londons East End kvarter, og bandet har været stilskabende for subgenren "Oi! punk", ikke mindst i kraft af deres 1980-hit "Oi! Oi! Oi!". Lyden var høj, fremadbrusende og udført uden kompromis med fokus på den ucensurerede humor og det tankeløse anarki. En cocktail, der gik lige i blodet på firsernes elendige ungdom, og sendte gruppen, anført af bokserbrødrene Mick og Jeff Turner,  op mellem scenens legender i løbet af blot to år. I dag anerkender velbeslåede navne som Rancid og Dropkick Murphys Cockney Rejects som deres største musikalske inspirationskilde, og selvom gruppen flere gange har ligget i dvale, har de fortsat fornyet sig selv. Således har de op gennem historien haft fat i både akustiske guitarer og melodiske passager, og med albummet "The Wild Ones" slog de sågar over imod heavy metal-stilen.

I 2007 udkom den seneste plade, "Unforgiven", der repræsenterede ren streetpunk, mixet med tunge metalliske melodier, en beskidt musik lige ud af struben på den engelske arbejderklasse.

Traditionen tro vil flere navne blive offentliggjort til arrangementet, og alle opdateringer vil kunne findes løbende på hjemmesiden.

Billetter kan købes fra mandag d. 3. maj kl 10 via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA