x

Guns N' Roses billetsalg skudt godt i gang

Guns N' Roses billetsalg skudt godt i gang

Det er ikke fordi, at der har hersket kaos på Billetlugen efter salget af billetter til Guns N' Roses-koncerten blev sat i gang her til morgen, men det er gået helt pænt. Mere end 5.000 billetter blev afsat de første fire timer, og arrangørerne er godt tilfredse med resultatet. Direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center, Ernst Trillingsgaard udtaler følgende:

"Vi er rigtig godt tilfredse med salget her den første dag. På de første fire timer var der solgt et pænt stykke over halvdelen af billetterne, og mon ikke der med lønningsdag i morgen ryger en hel del også. Rådet til Guns N' Roses fans må være: Vent ikke for længe!"

Når Axl Rose og drengene går på scenen til juni, er det første gang der er mulighed for at høre "Chinese Democracy" live her i landet, Guns N' Roses har nemlig ikke været på dansk jord, siden de gav koncert på Roskilde Festivals Orange Scene i 2006. Den koncert var GAFFAs Finn P. Madsen ikke helt tilfreds med, det blev kun til tre stjerner, der til gengæld blev givet for de tekniske kvaliteter bandet havde at byde på. Han skrev blandt andet:

"Axl stemme har stadig en uforlignelig hæs og gennemtrængende diskant, og hans bands tekniske kvaliteter kan der ikke udsættes noget på. Blandt aftenens højdepunkter skal nævnes udgaven af Dylans Knocking on Heaven's Door, McCartneys Live and Let Die og bandets egne You Could Be Mine og afslutteren Paradise City. I Guns N' Roses bedste øjeblikke er de som AC/DC med tempo og Led Zeppelin med glam, men hovedindtrykket af Guns N' Roses på Roskilde anno 2006 var en flok ufokuserede Hollywood-freaks, som flashede attituder og klichéer uden indhold."

Har man lyst til at se eller gense løjerne selv, og høre de knap så nye numre fra "Chinese Democracy", foregår koncerten mandag den 14. juni klokken 20.00 i Gigantium, Aalborg. Billetter kan endnu købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA