x

The Late Great Fitzcarraldos og Ghost Society giver dobbeltkoncert

The Late Great Fitzcarraldos og Ghost Society giver dobbeltkoncert

Dansk indiemusik er i rivende udvikling, og to af landets mest lovende navne, The Late Great Fitzcarraldos og Ghost Society (billedet), giver i næste måned fans af genren en godbid i form af en dobbeltkoncert. Begge bands er aktuelle med nye udspil, The Late Great Fitzcarraldos med deres første, selvbetitlede ep, og Ghost Society med deres første fuldlængdes udspil, "The Back Of His Hands, Then The Palms", der begge har fået særdeles positive modtagelser. Begge grupper stiller op i Lille Vega, København, i næste måned.

The Late Great Fitzcarraldos består af Jakob Millung (Moi Caprice), Jacob Funch (I Got You On Tape) og Tobias Buch Andersen (Maborosi), og trods det, at de kun har udgivet en ep, har de alligevel slået sig godt fast på den danske musikscene, som nogen man skal holde et vågent øje med. GAFFAs anmelder Erik Barkman belønnede udspillet med fem stjerner, og følgende kommentar: "Dansk indie på internationalt niveau - det kan kun gå for langsomt med albumdebuten."

Kvartetten Ghost Society sendte deres første studiealbum på gaden i januar, et udspil de høstede et utal af roser for. Med et melankolsk udtryk og dygtige sangskrivere i form af Tobias Wilner (Blue Foundation, Bichi) og Sara Savery (People Press Play), gjorde de også stærkt indtryk på GAFFAs Christian Erin-Madsen, der måtte aflevere fem stjerner og udsagnet: "Ghost Society arbejder på ingen måde med ubetrådt genrevej, men præsterer med enkle virkemidler talrige lækkerbiskener."

Dobbeltkoncerten løber af stablen torsdag den 20. maj klokken 21.00 i Lille Vega, København. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA