x

Lyt til første single fra Bloc Partys Kele

Lyt til første single fra Bloc Partys Kele

Tidligere på måneden kunne vi her på siden bringe de første konkrete detaljer omkring Kele Okerekes solo-debut, der har fået titlen "The Boxer", og udkommer i slutningen af juni. Den første single herfra hedder "Tenderoni", og var oprindeligt varslet til at have premiere den 14. juni, men der er altså allerede nu mulighed for at høre, hvordan Bloc Party-frontmanden lyder, når han arbejder alene.

Kele har selv omtalt lyden på det kommende album som et miks af pop og electronica, og det er "Tenderoni" et glimrende eksempel på. Tracket viser også med al ønskelig tydelighed, at her ikke bare er tale om et Bloc Party-projekt i ny indpakning; det er en ny side af Kele, vi møder her, og med indflydelse fra produceren XXXchange, er resultatet dansabel electro-pop, der nok skulle kunne sætte gang i et dansegulv uden problemer. "Tenderoni" kan streames på Keles officielle hjemmeside, men er endnu ikke sat i salg.

"The Boxer" udkommer mandag den 21. juni. Der er på nuværende tidspunkt ingen planer om en dansk koncert i kølvandet på udgivelsen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA