x

WhoMadeWho og White Pony spiller gratis til CPH Open

WhoMadeWho og White Pony spiller gratis til CPH Open

Roskilde Festival og Copenhagen Skatepark holder 30. april en skateboardkonkurrence med 10.000 kroner i førstepræmie, masser af musik og gratis entre. De ti bedste placeringer i konkurrencen præmieres, og er man blandt de fem bedste, sikrer man sig samtidig en plads til skatekonkurrencen på Roskilde Festivalen.

Electropunk-trioen WhoMadeWho (billedet) er er kendt for deres energiske liveoptræden, eksemplificeret af koncerten på sidste års Spot Festival, hvor de spillede i Ridehuset. Her var GAFFAs Roy Fogde til stede, og han anmeldte showet med fem stjerner. Han skrev:

"WhoMadeWho [gav] pokker i branchens musiksnobberi og leverede et forrygende show, som henvendte sig imod dem, det virkelig handler om, nemlig publikum i salen. Og hvis det betyder, at man skal spille Benny Benassis enervernde techno-basker "Satisfaction", så tager vi også imod det med kyshånd. For når målet er fest, så helliger målet alle midler."

White Pony spillede også til sidste års Spot, og her gav Simon Mikdal også deres ligeså energiske show fem stjerner. "Hoppestemning, håndklæder og hænder i vejret," lød overskriften til anmeldelsen af en koncert holdt på en sen og kølig aften i maj.

"Hvad gør man så for at få varmen tilbage i kroppen på de halvfrysende Spot-gæster? Man sætter gang i en god gedigen fest, så folk kan komme til at hoppe, danse og få sat gang i blodomløbet igen. Og det var lige præcis, hvad electro-rock-alliancen White Pony, der hovedsagligt består af Lasse Lyngbo, som er guitarist i bandet Diefenbach, og Martin "Pato" Siebenhaar fra Trolle//Siebenhaar, gjorde denne sene fredag aften."

Arrangementet gæstes også af en serie af byens anerkendte dj's, og her finder vi blandt andre Lebon fra Den Sorte Skole, Malk De Koijns Tue Track og kollektivet Pladevennerne.

Der er fri entre til arrangementet, der foregår 30. april fra kl. 18 til 02 i Copenhagen Skatepark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA