x

Bad Religion kommer til Danmark

Bad Religion kommer til Danmark

Der er dømt nostalgisk tilbageblik, når punkrock-veteranerne Bad Religion slår ned på København denne sommer, men samtidig kan publikum se frem til nye toner fra bandets side. De arbejder nemlig i skrivende stund på deres femtende studiealbum i rækken, og frontmand og forsanger Greg Graffin har fortalt musikmagasinet Spinner, at resultatet højst sandsynligt er i butikkerne til efteråret. Han lover også, at de vil spille det nye materiale, når de tager på turné, så der skulle blive god mulighed for at få en forsmag på udspillet, når Bad Religion kommer til Vega i juli.

Det kommende album har endnu ikke fået en titel eller udgivelsesdato, ligesom der ikke er kommet udtalelser frem om, hvilket lydbillede man kan vente sig. Til gengæld ved vi at de bruger samme producer i denne omgang, som de har brugt på deres to seneste udspil, "The Empire Strikes First" fra 2004 og "New Maps Of Hell" fra 2007, nemlig Joe Baressi (Queens Of The Stone Age, Tool). Der skulle allerede være skrevet seksten sange til albummet, men Graffin understreger, at der på turnéen vil være stort fokus på bagkataloget.

Vil man have en forsmag på, hvad der i vente til koncerten, udgiver Bad Religion et live-album, der er indspillet på den første etape af deres 30-års turné rundt i USA. Det kan man få som download ganske gratis, ved at skrive sig op på en mailing-liste. Albummet kan kun fåes på denne måde, og kun i en begrænset periode, der starter ved udgivelsen tirsdag den 18. maj. Opskrivning kan ske her.

Koncerten med Bad Religion finder sted lørdag den 24. juli klokken 21.00 i Store Vega, København. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA