x

Eksklusiv koncert med Niels Skousen

Eksklusiv koncert med Niels Skousen

Om en uge giver den legendariske multikunstner Niels Skousen sin første koncert i år, og det bliver i Himmerland.

For en måned siden udkom Skousens nyeste udspil "Lyt Til Din Coach", der netop nu er ugens album på P4, og som fik følgende ord med på vejen af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen:

"Musikalsk er Niels Skousen momentvis mere farverig og blomstrende i Nikolaj Nørlunds respektfulde produktion. Der spilles med et meget fint og forsigtigt antrit, og luftes nye musikalske sider på sange som 'Lyt Til Din Coach' og albummets bedste skæring 'Middelvejen'. Helt igennem en bundsolid præstation af veteranen."

Niels Skousen, der i dag både er kendt som musiker, skribent, poet og skuespiller, startede sin karriere som en del af Skousen og Ingeman. Duoen udgav i 1971 en af dansk rocks mest legendariske album "Herfra Hvor Vi Står", hvorefter Skousen og Ingeman fortsatte deres virke op gennem 70'erne. Derefter blev det til at par soloplader, inden Skousen satte musikken på pause i 22 år, for at hellige sig en karriere som skuespiller.

Gennem årene har Niels Skousen medvirket i utallige spillefilm, teaterstykker og serier. Mest kendt er han nok for sin rolle som Axel i tv-serien "Landsbyen".

I 2002 vendte Niels Skousen så tilbage til musikscenen med albummet "Dobbeltsyn". Pladen blev kåret som "Årets danske folk-udgivelse".

I 2006 fulgte Niels Skousen op med "Daddy Longleg", der gik direkte ind som nummer fire på listen over de mest solgte danske album, og blev kaldt "årets smukkeste album" af vores anmelder Jan Opstrup Poulsen.

Niels Skousen spiller på Vesthimmerlands Musikhus Alfa, torsdag den 6. maj. Billetter kan købes på billetbutik.dk, eller ved indgangen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA