x

Gorillaz streamer udsolgt koncert i morgen

Gorillaz streamer udsolgt koncert i morgen

Tegneseriegruppen Gorillaz, der lige nu ligger nummer et overalt i verden med deres tredje album "Plastic Beach" giver koncert i London-spillestedet The Roundhouse i morgen, fredag.

Koncerten har længe været udsolgt, men for fans, der gerne vil opleve showet, eksempelvis inden de skal gøre det for alvor til årets Roskilde Festival, kan alligevel få lov at se showet. I samarbejde med MTV streamer Gorillaz nemlig koncerten live via TV-kanalens hjemmeside.

Gorillaz laver grundet efterspørgslen to koncerter i Londons Roundhouse. Den første, der løber af stablen i morgen, vil være deres anden liveoptræden nogensinde. De færreste ved altså, hvad man kan forvente sig af bandet på Roskilde, men alle onlinere gives nu muligheden for at se showet live, idet det streames på MTVs forskellige hjemmesider. I det danske tilfælde er der koncertstart kl 23.00 på MTV.dk.

Koncerten forventes at bestå af materiale fra gruppens seneste album, "Plastic Beach", samt diverse visuals. David Albarn har for nylig afsløret, at der foreligger en mængde materiale i gruppens arkiver, som eventuelt kan tænkes at komme til udgøre hele to opfølgere til "Plastic Beach" albummet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA