x

Sodom arbejder på album og dvd

Sodom arbejder på album og dvd

"De igangværende økonomiske problemer har overtaget og endelig også ramt musikindustrien." Sådan indleder forsanger og bassist i bandet Sodom, Tom Angelripper, en nyligt udsendt meddelelse, der bekendtgør, at gruppen er gået i studiet for at indspille nyt.

Han fortæller, at bandets pladeselskab SVP har været ramt, og derfor har måttet sortere ud i bands og planlagte udgivelser, men nu er klar til atter at gå i krig, og det med veteranerne Sodom i front. Bandet går i gang med indspilningerne denne sommer, og albummet skal så gerne lande "i efteråret eller i julehandelen."

"Der har aldrig været et Sodom-album så vidtfavnende, kraftfuldt og typisk Sodom som dette. I øjeblikket leder vi efter et nyt studie, der kan opfylde vores idéer om en højkvalitetsproduktion."

Albummet vil være det første siden 2007s "The Final Sign Of Evil", der på sin vis var en udvidet version af 1985-udgivelsen "In The Sign Of Evil". Det dengang nystartede uafhængige SPV Records var ikke i stand til at finansiere indspilningerne af hele albummet, og en del af sangene blev lagt på hylden indtil "The Final Sign" udkom i 2007.

Tom Angelripper fortæller også, at det andet kapitel i gruppens biografiske "Lords Of Depravity"-dvd-serie udkommer denne sommer. Den første opus udkom i november 2005, og dokumenterer bandets historie i liveoptrædener, backstageoptagelser og interviews med nuværende og tidligere bandmedlemmer i perioden 1982-1995. Det andet kapitel skal dække de sidste femten år.

"Hele værket vil byde på mere end fem timer, udelukkende med det bedste fra Sodom," skriver Angelripper, og lover at værket vil være klar til udgivelse i løbet af en måneds tid.

"I har ventet længe, men gutter, jeres tålmodighed vil blive tilbagebetalt. Ifølge vores producer Ronald Matthes vil det blive det største musikalske projekt han nogensinde har deltaget i eller skabt. Jeg kan ikke snakke om nogen præcis releasedato, men dvd'en vil være i butikkerne denne sommer, og det før festivalsæsonen starter, helt sikkert."

Den første "Lords of Depravity"-dvd indeholdt også mere end tre timers Sodom-videomateriale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA