x

Metal Mania Tour slutter i Århus i aften

Metal Mania Tour slutter i Århus i aften

Foto: Tina Skjøldberg

Heavybandet Blindfaults (billedet) guitarist, Claus Z. Samuelsen, er kommet rigtig uheldigt af sted. Bandet skulle have spillet på Musikcaféen i Århus i aften, men et fald ved en koncert lørdag aften har sendt guitaristen på hospitalet:

– På Tex i København var der spildt en del øl på scenen, fortæller Peter Erecius Poulsen, promotionchef for Fast Beat Records til GAFFA.dk.

– Claus er ikke kendt for at stå stille på scenen, han gled efter et hop, så knæskallen røg ud af fatning, og der røg et par ledbånd. Han blev opereret i går.

Aftenens koncert på Musiccafeen er den niende og sidste på en showcase-tour, som undergrunds-selskabet Fast Beat har sendt rundt i landet siden januar. Det sker for at sætte lidt gang i miljøret for metalmusik, og ifølge Peter Erecius Poulsen har det været en succes:

– Koncerterne er gået strygende. Fra at være et pladeselskab, som ingen lagde mærke til, har det spredt sig som ringe i vandet. Vi har haft godt med besøgende og god respons.

Hvem kan man høre i aften?
– Fury spiller rigtig old-school trashmetal. Rasmus Toftlund, som ejer Fast Beat Reacords, er guitarist i bandet. Som reference kunne man nævne Pantera, fortæller Peter Erecius Poulsen.
– Superhead er et lokalt århusiansk band, som spiller support. Det er også afgjort i den tunge ende.

Musikcaféen, Mejlgade 53, Århus. Dørene åbner kl. 21. Første band går på ca. kl. 21.30.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA