x

Neil Young indspiller med Daniel Lanois

Neil Young indspiller med Daniel Lanois

Det er mindre end et år siden Neil Young udsendte sit seneste album, "Fork In The Road", men nu er den rastløse mand allerede i studiet igen. Denne gang med en noget anderledes producer end tidligere, nemlig atmosfærens mester, Daniel Lanois.

Normalt har Young coproduceret sin musik sammen med sine gamle venner Niko Bolas og L.A. Johnson (der døde den 21. januar i år), men nu skal der åbenbart ske noget nyt.

Lanois har, udover at have været hofproducer for U2 sammen med Brian Eno, også produceret Peter Gabriel og Bob Dylan. For U2 har han blandt andet produceret "The Unforgettable Fire", "Achtung Baby" og deres nye "No Line On The Horizon". For Gabriel er det blevet til "Birdy", "So" og "Us". Og for Dylan har Lanois produceret to af poetens stærkeste plader: "Oh Mercy" og "Time Out Of Mind".

Albummet som Young og Lanois nu arbejder på bærer indtil videre arbejdstitlen "Twisted Road". Der er endnu ikke sat en udgivelsesdato, men der er allerede planlagt en række "Twisted Road"-koncerter, dog indtil videre kun i USA.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA