x

Hot Chip gæster København

Hot Chip gæster København

Der er blevet sat en pæn portion koncerter på Hot Chips turnéplan denne sommer, og der er også gjort plads til en dansk optræden i sensommeren, nærmere bestemt i Store Vega i slutningen af august. Med i bagagen har de et relativt nyt album, "One Life Stand", der udkom i starten af februar i år. På dette album har Hot Chip vist sig fra deres mere afdæmpede side, og nu har det danske publikum så muligheden for at høre det nye album opført live for første gang.

Selvom det nye album ikke er deres mest tempofyldte til dato, skulle der alligevel være en herlig fest i vente for publikum, i hvert fald hvis tidligere tiders koncerter er noget at gå efter. Hot Chip er nemlig kendt som et energisk live-band, der ved hvordan man gejler et publikum op. Da gruppen gæstede Roskilde Festival i 2008, sendte GAFFAs Thomas Borre hele fem stjerner efter koncerten. Han skrev blandt andet:

"Festen kulminerede med den eminente Ready for the Floor, der pressede det fremmødte publikum endnu tættere sammen under teltdugen, der på det tidspunkt gav ly fra festivalens eneste reelle regnskylle. Herefter viste bandets sig fra en mere uhøjtidelig side, da de begav sig ud i en sentimental udgave af lilla-prinsens Princes Nothing Compares 2 U, som senere blev transformeret til den smukke In the Privacy of Our Love. Det var elegant på en både distanceret og intim måde, og at bandet så – efter høflige synkronbuk for publikum – gik af scenen til den klistrede Cyndi Lauper pop-ballade Time After Time var blot en cementering af, hvor rummeligt og overskuds-agtigt et band Hot Chip er."

Har man lyst til at deltage i festlighederne, foregår koncerten i Store Vega, København, fredag den 27. august klokken 20.00. Billetsalget går i gang på onsdag den 5. maj klokken 10.00, og der vil til den tid kunne købes billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA