x

Slaraffenklang giver koncert i København

Slaraffenklang giver koncert i København

I slutningen af denne måned smelter to af Danmarks mest legesyge orkestre sammen – nemlig Efterklang og Slaraffenland – og bliver da til den musikalske mutant Slaraffenklang. Det sker 27. maj i Pumpehuset, København.

Slaraffenklang udforsker sange fra begge bands bagkataloger med deres enorme orkester, bestående af to trommeslagere, to bassister, tre guitarister, 11 sangere, omkring 17 blæserinstrumenter, klaver og elektronisk tingeltangel.

Da Slaraffenklang spillede i Voxhall i januar fik de fem stjerner af GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, der summerede oplevelsen med ordene:

"Med andre ord var der dømt musikalsk Slaraffenland denne aften fra to fremragende, hypermusikalske grupper, som er fortrinlige hver for sig, og som også er storartede sammen. De må meget gerne lave et album sammen, eller i hvert fald et live-album. Gerne med tilhørende dvd."

Som support for Slaraffenklang spiller de århusianske avantgarde-poppere Marybell Katastrophy, der i øjeblikket arbejder på nyt materiale, materiale der – sammen med numre fra debuten "The More" – kan høres i Pumpehuset.

Marybell Katastrophy modtog på Spot Festival 2009 prisen som Årets Orkester, og blev samme år nomineret til en P3 Guld-pris som P3 Eksperimentet.

Slaraffenklang kan også opleves på Spot-festivalens åbningsaften i Musikhuset Århus, torsdag den 20. maj.

Slaraffenklang og Marybell Katastrophy spiller i Pumpehuset torsdag den 27. maj, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA