x

Korn til Århus

Korn til Århus

For fire år siden blev der annonceret en koncert i Århus med det amerikanske Nu-Metal-band Korn, men den blev i sidste øjeblik aflyst, da frontmand Jonathan Davis blev diagnosticeret med en sjælden blodsygdom, og derfor måtte aflyse en stribe europæiske koncerter. Men nu giver bandet det en chance til, når de 21. september lægger vejen forbi Scandinavian Congress Center.

Oplysningen er hentet fra bandets førende fanside KornSpace, der netop har offentliggjort en række europæiske koncertdatoer på deres webside, og heriblandt finder man altså også en dansk dato. Offentliggørelsen kommer en uge efter bandet offentliggjorde sangtitlerne til det kommende album "Korn III - Remember Who You Are", der forventes at blive udsendt herhjemme 28. juni.

Vi skal naturligvis lige understrege, at datoen ikke er officielt bekræftet af band og spillested. Men da datoerne oprindelig kommer fra det amerikanske booking bureau Noeke, der også styrer bandets amerikanske turné, så virker planerne om en europæisk turné ganske troværdige. Datoerne er dog efterfølgende blevet fjernet igen.

Korn kunne senest opleves i Danmark i Store Vega 1. juli, men lykkedes det dem denne gang at komme til Århus, vil det blive deres første koncert i Jylland.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA