x

Serj Tankian til Store Vega

Serj Tankian til Store Vega

Multi-instrumentalisten og sangeren Serj Tankian er sandsynligvis stadig mest kendt for de fem albums, han har udgivet sammen med sit band, det politisk bevidste System of a Down, der i efterhånden fire år har holdt pause på ubestemt tid. Men den armensk-amerikanske musiker udbygger nu sin solokarriere med albummet "Imperfect Harmonies", der er planlagt til udgivelse i løbet af året og følger op på solodebuten "Elect the Dead".

I den forbindelse lægger Serj Tankian vejen forbi Danmark, nærmere bestemt Store Vega, hvor han giver koncert 10. august. Der vil man sikkert kunne høre smagsprøver på materiale fra det ny album, som Tankian selv betegner "elektro-orkestral jazz-rock".

Efter at have gjort sig som frontmand i SOAD siden midten af 90'erne, blev det i 2007 tid for han til at prøve kræfter med rollen som solist. Resultatet blev albummet "Elect The Dead", der ifølge GAFFAs anmelder Keld Rud ikke markerede et synderligt stort genremæssigt spring for Serj Tankian. Året efter kom han forbi Danmark og til koncerten på Train i Århus, blandede han til en velmodtaget koncert materialet fra debutpladen med coverversioner af Beatles- og Dead Kennedys-sange.

Hvorvidt Tankian, der også har udsendt materiale med duoen Serart, tager et større stilmæssigt spring med det kommende album, vil tiden og den kommende koncert vise.

Serj Tankian giver koncert på Store Vega 10. august, og billetsalget starter onsdag 5. maj via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA