x

N*E*R*D fortæller om nyt album

N*E*R*D fortæller om nyt album

Der er gået en pokkers masse arbejde forud for det fjerde studiealbum fra N*E*R*D, faktisk har trioen indspillet et helt album to gange, og droppet dem begge, for at komme ud med - ingenting. I hvert fald er titlen på udspillet "Nothing", men forhåbentlig er inspirationskilderne og titlen ikke synonymer for drengene; ifølge Shay er inspirationen nemlig kommet fra kvinder og turnéer. MTV har bragt et interview med N*E*R*D, og her forklarer Pharrell, at det nye album i høj grad er inspireret af deres seneste turné, efter udgivelsen af "Seeing Sounds" fra 2008:

"Det er sjovt - jeg tror vi er velsignede i den retning. Musikken er for det meste meget psykedelisk - 80 procent er helt klart flower-power, modkultur, at give slip, være fri og have det sjovt!"

Pharrell forklarer også, at de alle tre har fået en ny forståelse af kvinder, og at de faktisk har rettet hele albummet mere mod det smukke køn som målgruppe denne gang:

"Vi synes, at den nye definition af seksualitet er at værdsætte livet og øjeblikket, og at det er derfor folk bør have sex. For det meste når du og hende er lige dér, og I har det der specielle øjeblik, så er ligesom "Årh mand, jeg kunne være hvor som helst i verden, men jeg er her, sammen med dig! Det her er fantastisk for mig! Det er så sejt - lad os gøre det!" - Nej, jeg tager pis på dig!" Shay uddyber med følgende: "Det er den ultimative forårs-/sommer-plade. Det er festival-pladen, det er en sjov plade, og den er henvendt til kvinder. Hvilken kvinde vil ikke have lyst til at tage deres sommerkjole på og gå gennem SoHo, og have den her plade som deres soundtrack?"

Den første single fra "Nothing" hedder "Hot N' Fun", og har Nelly Furtado med som gæstevokal. Den kan lige nu streames på N*E*R*D's MySpace-side. "Nothing" er i butikkerne herhjemme mandag den 14. juni. På nuværende tidspunkt er der ikke slået nogen koncerter op i Danmark, så vil man høre den nye plade live, må man enten til Sverige, hvor de optræder på The Great Lake Festival den 30. juli, eller væbne sig med tålmodighed.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA